Parchează. Plătește. Zâmbește.

Ce este amparcat/.ro/ ?

Credem că activitățile pe care le facem zi de zi trebuie să fie simple și să ne facă să zâmbim mai des. Și am învățat cum să folosim tehnologia ca să construim soluții pentru aceste activități. Firește, amparcat./ro/ s-a născut dintr-o combinație de frustrare și dorință de a face orașele în care trăim mai prietenoase și mai inteligente. Și amparcat a fost creată cu un scop major: să elimine frustrările din momentele când am găsit un loc de parcare și trebuie să plătim parcarea.

amparcat./ro/ aduce o mare parte din inteligența telefoanelor noastre mobile și o pune în slujba noastră, pentru a face plata parcărilor când ieșim cu mașina în oraș mai simplă, mai rapidă și chiar mai ieftină.

Cum mă poate ajuta amparcat/.ro/ ?

Practic, folosind această soluție mobilă de plată a parcării scăpăm de o mulțime de acțiuni tipice și inutile cu care am fost obișnuiți:

De ce e amparcat o soluție mai inteligentă?

Aplicația amparcat/.ro/ folosește capacitățile native pe care telefoanele noastre le au pentru a da soluții flexibile, la îndemână și în cele din urmă mai ieftine.

Cine suntem?

amparcat./ro/ a fost creată de noi, echipa tapptitude, un studio de dezvoltare de aplicații și produse mobile. Suntem 25 de specialiști în tehnologii mobile, având ca focus construirea de produse mobile pentru a rezolva nevoile importante pe care noi, oameni creativi și pasionați, dar cu prea puțin timp, le avem în fiecare zi. Avem biroul în Cluj-Napoca (și Londra), însă suntem internaționali. Clienții și partenerii noștri tipici sunt antreprenori și fondatori de startup-uri din Statele Unite, Marea Britanie, Germania, Australia sau țările nordice. Împreună cu aceștia construim aplicații native pentru dispozitive iOS și Android, de la aplicații pentru telefoane smart, la wearables și aplicații pentru mașini și televizoare inteligente.

Dacă nu am răspuns la toate întrebările tale, te rugăm să ne contactezi la contact@amparcat.ro