Parchează. Plătește. Zâmbește.

Cea mai simplă și deșteaptă aplicație pentru șoferii inteligenți, acum în București, Oradea, Ploiești,
Focșani si Câmpulung Muscel !

Disponibil gratuit pe:

Date necesare pentru utilizarea secțiunii LOTO

Care sunt datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs.

Întrucât colectăm datele cu caracter personal direct de la dvs. exercitați un control direct asupra informațiilor pe care ni le oferiți. Datele pe care le prelucrăm sunt:

numele si prenumele – Pentru contul AmParcat si contul Loto oferit de Loteria Romana

codul numeric personal – Doar pentru contul Loto oferit de Loteria Romana

numărul de telefon - Pentru contul AmParcat si contul Loto oferit de Loteria Romana

adresa - Doar pentru contul Loto oferit de Loteria Romana

adresa de email - Pentru contul AmParcat si contul Loto oferit de Loteria Romana

numerele de înmatriculare ale autoturismelor utilizate

datele cardului bancar (număr card, emitent și cod de securitate)

informații privind locația dvs. (geolocalizarea) (coordonate GPS, la care se adaugă data și ora în vederea calculării timpului de folosire a serviciilor noastre) - Pentru contul AmParcat si contul Loto oferit de Loteria Romana

imaginile in format JPG, PNG sau PDF încarcate de utilizatori pentru furnizarea serviciului de alertă la expirarea documentelor

lista de contacte din telefon, doar cu acordul utilizatorului, si doar in vederea furnizarii serviciului de transfer credite intre utilizatorii AmParcat

Colectăm aceste date din momentul în care dvs. ați creat Contul de membru sau în urma intervenirii unei modificări în legătură cu informațiile pe care ni le-ați furnizat la acel moment.

Datele cu caracter personal mai sus mentionate colectate pentru Contul Loto oferit de Loteria Romana sunt obligatorii pentru a putea achizitiona bilete Loto.

Date necesare pentru utilizarea sericiilor AmParcat diferite de cele din secțiunea LOTO

Care sunt datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs.

numele si prenumele
numărul de telefon
adresa de email
numerele de înmatriculare ale autoturismelor utilizate
datele cardului bancar (număr card, emitent și cod de securitate)
informații privind locația dvs. (geolocalizarea) (coordonate GPS, la care se adaugă data și ora în vederea calculării timpului de folosire a serviciilor noastre)
imaginile in format JPG, PNG sau PDF încarcate de utilizatori pentru furnizarea serviciului de alertă la expirarea documentelor
lista de contacte din telefon, doar cu acordul utilizatorului, si doar in vederea furnizarii serviciului de transfer credite intre utilizatorii AmParcatColectăm aceste date din momentul în care dvs. ați creat Contul de membru sau în urma intervenirii unei modificări în legătură cu informațiile pe care ni le-ați furnizat la acel moment.

Informații privind locația dvs. sunt colectate în momentul efectuării unei rezervări sau cu ocazia utilizării de către dvs. a serviciului de parcare.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării website-ului www.amparcat.ro sau a folosirii Aplicației AmParcat, pentru a putea determina și eventual îmbunătăți design-ul Aplicației și/sau al website-ului. Aceste informații sunt prelucrate în formă anonimizată, așa cum este definit în prevederile GDPR.

AmParcat NU colectează imagini ale utilizatorilor. În cazul logării in aplicație cu contul Google sau Facebook, aplicația NU preia imagini din contul utilizatorilor. Utilizatorii au posibilitatea de a încarca in aplicație poze ale documentelor referitoare la autovehicolele salvate in cont ( RCA, Casco, Permis de conducere, Roviniera, ITP ). Aceste documente pot fi urcate in format PDF, JPG sau PNG. Stocăm DOAR fișierele încărcate de utilizator în scopul furnizării serviciilor de alertă la expirarea documentelor. Se stochează pe serverul central și sunt criptate. De asemenea, AmParcat oferă acces facil si organizat utilizatorului AmParcat la propriile imagini ale documentelor salvate in cont. AmParcat se angajează să protejeze confidențialitatea datelor Dvs. și să nu le împartă cu terțe părți, fără consimțământul prealabil al utilizatorului.

Aplicația noastră accesează lista dumneavoastră de contacte numai în scopul de a facilita selecția numărului de telefon căruia doriți să îi trimiteți un transfer de credite și de a afișa numele asociat în lista de transferuri din aplicație. Colectăm și utilizăm aceste informații în conformitate cu politica noastră generală de confidențialitate, cu respectarea drepturilor și a confidențialității utilizatorilor noștri. Vă asigurăm că numărul de telefon și numele selectate vor fi folosite strict în cadrul aplicației pentru trimiterea transferului de credite și afișarea în lista de transferuri, fără a fi încărcate pe serverele noastre sau partajate cu terțe părți. Puteți revoca oricând permisiunea de acces, modificând setările de confidențialitate ale aplicației.

Pentru a vă personaliza experiența online și, în cazul în care vă exprimați consimțământul expres în acest sens, pentru a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. (oferte pentru locuri de parcare în apropiere de locurile unde parcați de obicei, promoții personalizate etc.) vă solicităm acordul expres privind prelucrarea datelor personale (adresa de email, nr. telefon, nume și prenume, număr de înmatriculare autoturism). În acest sens, vă puteți exprima consimțământul în momentul creării contului; vă puteți oricând retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor personale în scopuri de marketing prin trimiterea unui email la adresa contact@amparcat.ro.

Pentru evitarea oricăror dubii, vă informăm că serviciul sau folosirea aplicației AmParcat, nu sunt restricționate în niciun fel în cazul în care nu vă exprimați consimțământul în vederea prelucrării datelor în scopuri de marketing.

Nu colectăm și nu prelucrăm date sensibile, așa cum acestea sunt definite în cadrul GDPR. De asemenea, nu colectăm și nu prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Nu folosim datele colectate în scopuri de marketing decât în urma exprimării consimțământului dvs. expres si prealabil.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Prelucram datele dvs. în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea Serviciului oferit de către www.amparcat.ro și Aplicația AmParcat.

In acest context, precizăm că datele dvs. sunt prelucrate în vederea:

creării și administrării Contului de membru

procesării rezervărilor și a ocupării locurilor de parcare de către dvs. prin intermediul Aplicației

procesării plăților pentru utilizarea serviciului oferit de AmParcat

asigurării serviciilor suport, inclusiv a soluționării eventualelor solicitări formulate de către dvs. în legătură cu serviciul si Aplicația.

oferirii serviciului de alertă la expirarea documentelor

transferului de credite intre utilizatorii AmParcat

Prelucrarea datelor dvs. în scopurile menționate are la bază necesitatea încheierii și executării contractului agreat între dvs. și AmParcat și respectiv a îndeplinirii de către noi a unor obligații legale (în principal de natură fiscală și contabilă). În cazul în care nu sunteți de acord să ne furnizați și, implicit, să colectăm și să prelucrăm datele precizate, suntem în imposibilitatea de a furniza Serviciul.

2. Pentru marketing

Ne dorim să vă furnizăm permanent informații actualizate cu privire la Serviciul AmParcat. Cu toate acestea, putem trimite astfel de materiale de marketing numai dacă optați pentru primirea acestora. Ne asigurăm în orice caz că aceste prelucrări în scopuri de marketing se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs.

Aveți în orice moment dreptul să renunțați la primirea acestor informații transmițându-ne un email la adresa contact@amparcat.ro.

3. 3. Pentru asigurarea respectării legislației aplicabile, inclusiv în domeniul siguranței cibernetice, protejării datelor prelucrate de AmParcat, precum a bunurilor și persoanelor, inclusiv a drepturilor și libertăților dvs., astfel:

pentru a preveni tentativele de fraudă

pentru implementarea măsurilor necesare de protecție și detectare a eventualelor atacuri cibernetice

pentru paza și protecția bunurilor AmParcat și a autovehiculelor dvs., pentru prevenirea eventualelor distrugeri și asistarea autorităților publice în identificarea făptuitorului.

SUPORT CLIENŢI

Electronic Skills SRL

Telefon: +40722.555.147

E-mail: contact@amparcat.ro

Ultima actualizare 26.03.2023