Parchează. Plătește. Zâmbește.

Cea mai simplă și deșteaptă aplicație pentru șoferii inteligenți, acum în București, Oradea, Ploiești,
Focșani, Sinaia, Sighisoara si Câmpulung Muscel !

Disponibil gratuit pe:

Ce este amparcat/.ro/ ?

Credem că activitățile pe care le facem zi de zi trebuie să fie simple și să ne facă să zâmbim mai des. Și am învățat cum să folosim tehnologia ca să construim soluții pentru aceste activități. Firește, amparcat./ro/ s-a născut dintr-o combinație de frustrare și dorință de a face orașele în care trăim mai prietenoase și mai inteligente. Și amparcat a fost creată cu un scop major: să elimine frustrările din momentele când am găsit un loc de parcare și trebuie să plătim parcarea.

amparcat./ro/ aduce o mare parte din inteligența telefoanelor noastre mobile și o pune în slujba noastră, pentru a face plata parcărilor când ieșim cu mașina în oraș mai simplă, mai rapidă și chiar mai ieftină.

Cum mă poate ajuta amparcat/.ro/ ?

Practic, folosind această soluție mobilă de plată a parcării scăpăm de o mulțime de acțiuni tipice și inutile cu care am fost obișnuiți:

De ce e amparcat o soluție mai inteligentă?

Aplicația amparcat/.ro/ folosește capacitățile native pe care telefoanele noastre le au pentru a da soluții flexibile, la îndemână și în cele din urmă mai ieftine.

Cum învat sa folosesc AmParcat?

În cadrul secțiunii Cont din aplicația mobilă se regăsește link către Manual de utilizare. Te rugăm să citești și Termeni și condiții împreună cu Politica de confidențialitate.

Unde funcționează AmParcat?

Momentan aplicația AmParcat se poate utiliza în Oradea și București. Planul nostru este ca aplicația AmParcat să poată fi utilizată în toate orașele din Romania cât și în alte orașe din alte țări.

Cine suntem?

Versiunea noua amparcat./ro/ a fost creată de noi, echipa Id Solutions, un studio de dezvoltare de aplicații și produse mobile cât și implementare în alte domenii IT. Suntem mai multe echipe de specialiști în tehnologii și sisteme IT. Suntem internaționali, partenerii noștri tipici sunt antreprenori din toate zonele lumii dar cu precădere din Europa.

Dacă nu am răspuns la toate întrebările tale, te rugăm să ne contactezi la contact@amparcat.ro